Читај ми!

Преминуо Кларк Мидлтон, звезда Твин Пикса и Црне листе

Звезда хит серија и филмова, попут „Твин Пикса“, „ Црне листе“ и „Града греха“, Кларк Мидлтон преминуо је од вируса Западног Нила.

Мидлтон је глумио и у серији Ред и закон, као и у филмовима Човек Птица, Убити Била 2, Ледоломцу и многим другим.

Његова супруга Елиса објавила је вест и захвалила се обожаваоцима на порукама подршке.

„Не могу да пребројим колико пута је рекао: Дај све од себе и најбоље ће ти се вратити. И заиста је то мислио. Сада је у светлости, срећан, слободан и шаље нам љубав“, написала је на Твитеру.

Мидлтон је од своје четврте године живео са реуматоидним артритисом, а у једном интервјуу рекао је да му је болест искривила руке, оштетила кук и неспособног да помера врат.

„Никада се нисам сматрао жртвом, увек сам се осећао као херој јер сам свако тешко време преживео“, истакао је Мидлтон.

Због тога је пропустио неколико година у школи, па је да би надокнадио то напустио свој дом у Таксону и уписао часове глуме у Калифорнији. После тога се преселио у Њујорк где је 80-их година радио у позоришту и написао и глумио у монодрами Miracle Man.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 08. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи