Читај ми!

Како изгледа кад дебатују Алек Болдвин и Џим Кери по угледу на Трампа и Бајдена

После вишемесечне паузе због пандемије коронавируса, Ен-Би-Сијев шоу програм „Уживо суботом увече“ (“Saturday Night Live”) започео је своју 46. сезону. Главна тема је била дебата председничких кандидата, Доналда Трампа и Џоа Бајдена коју су на свој начин извели Алек Болдвин и Џим Кери. Крис Рок је збијао шале на рачун председника Трампа, а као музичка гошћа наступила је Меган Ди Сталион.

Главна тема Ен-Би-Сијеве серије хумористичких скечева у суботу увече била је недавна дебата између републиканског председника Доналда Трампа и демократског изазивача Џоа Бајдена. Серија је ушла у своју 46. сезону приказивања пошто су се ове недеље вратили у студио после паузе због пандемије коронавируса.

Алек Болдвин се поново појавио у улози Трампа пре него што му је установљено да болује од ковида 19, а Џим Кери је дебитовао у улози Бајдена.

Болдвинов Трамп је у скечу водио расправу на исти начин као што је и прави Трамп у уторак на све начине покушавао да омете свог противкандидата прекидајући га и вређајући. За то време, Керијев Бајден је покушавао да контролише свој бес дисањем у папирну кесу гласно причајући сам са собом.

„Гледај, човече, ја сам пристојан момак, али ако наставиш са својим глупостима, откинућу ти лице као избезумљена шимпанза“, викао је Кери, а онда наставио да разговара сам са собом: „Земља рачуна на тебе Џо. Само стој овде и изгледај као да си разуман“.

Позната комичарка, Маја Рудолф заблистала је у улози сенаторке Камиле Харис и апеловала да жена буде председница Америке – алудирајући на хит који изводе Меган Ди Сталион и Карди Би – а затим је Керијв Бајден извукао даљински управљач и заузставио Трампа.
„Уживајмо у бесТрампости (Trumplessness)", каже познати комичар.

Емисију је водио Крис Рок који је на сцену изашао са маском на лицу, а затим ју је скинуо да би извео свој монолог пред публиком коју је чинило коко двадесетак присутних и сви су носили маске.

Рок се нашалио како је пандемија коронавируса уништила скоро целу 2020. годину, а познати комичар је саркастично изразио симпатије према председнику Трампу због његове болести. Иначе Крис Рок је до 1993. године био редован део глумачке екипе хумористичке емисије Уживо суботом увече, заједно са Крисом Фарлијем, Мајком Мајерсом, Дејвидом Спејдом и Адамом Сендлером.

Као музичка гошћа на крају програма је наступила Меган Ди Сталион и у црно-белом комплету извела свој хит сингл Севиџ. Позната реперка је апеловала да се заштите права црних Американаца, док је на екрану иза ње све време стајао натпис „Заштитите црне жене“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 17. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару