Читај ми!

Роберт Патинсон позитиван на коронавирус, заустављено снимање „Бетмена“

Британски глумац Роберт Патинсон који је светску славу стекао играјући вампира у филмском серијалу „Сумрак сага“, позитиван је на коронавирус. Будући да Патинсон игра носећу улогу у новом филму о Бетмену, снимање је поново морало да буде прекинуто, јавља Венити фер.

Компанија „Ворнер брос“ је само издала саопштење да је „Члан продукционог тима филма Бетмен позитиван на ковид 19 и изолован у складу са утврђеним протоколима. Снимање је привремено паузирано“. Венити фер је успео из поверљивих извора да сазна да је Роберт Патинсон тај члан тима који се разболео.

Снимање новог наставка саге о Бетмену је прекинуто у марту када је проглашена пандемија, али је почетком лета настављено. Патинсонов представник за медије није желео да коментарише здравље глумца.

У новом филму, који режира Мет Ривс, познат по филму Планета мајмуна, Бетмен покушава да реши серију језивих серијских убистава у Готаму. Случај ће укрстити његове путеве са Ридлером кога игра Пол Дејно, Зои Кравиц у лику Селине Кајл (пре него што ће прећи на другу страну закона) и ликом из подземља, Освалдом Коблпотом, званим Пингвин, у тумачењу Колина Фарела.

„То ће бити један криминалистички експеримент. Бетмен покушава да нађе начина како коначно да промени ово место. Предузима разне подухвате, али они још увек немају ефекат који би он желео“, најавио је Ривс приликом представљања првог трејлера. „Убиства почињу да се дешавају и кроз њих пратимо историју Готама. Бетмен нешто већ слути, али његова истрага ће отворити читав лавиринт корупције и злочина“.

Планирано је да се филм појави пред публиком 2021. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи