Читај ми!

Рону Џеремију нове оптужбе за силовање подижу могућу затворску казну на 250 година

Оптужници којом се звезда филмова за одрасле Рон Џереми терети за разне недозвољене сексуалне радње додато је 20 тачака силовања или сексуалног напада. Међу жртвама је 12 жена и тинејџерка, наводи се у саопштењу окружног тужилаштва Лос Анђелеса.

Додатне оптужбе стижу два месеца након што је 67-годишњи пензионисани порно-глумац оптужен за силовање три жене и сексуални напад на четврту, јавља Гардијан.

Рон Џереми изјавио је прошле недеље на суду да није крив за силовања која му се стављају на терет.

Нове оптужбе укупан број Џеремијевих жртава подиже на 17, старости између 15 и 54 године. Напади су се догодили током 16-годишњег периода, наводи се у саопштењу окружног тужилаштва Лос Анђелеса.

Све оптужбе Џереми одбацује као неистините. „Не могу да дочекам да докажем да сам невин пред судом! Хвала свима на подршци“, написао је у јуну на Твитеру.

Бивша звезда филмова за одрасле, чије је право име Роналд Џереми Хајат, у затвору је од јуна, а кауција коју би морао да положи ако би хтео на слободу је 6,6 милиона долара.

Све оптужбе заједно, уколико би се показало да је Џереми крив, донеле би му затворску казну у трајању од више од 250 година.

Следеће рочиште одржаће се у октобру. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи