Ево како изгледа муж нове девојке Бреда Пита

Супруг нове девојке Бреда Пита Никол Потуралски, коначно је виђен и фотографисан, после обелодањивања везе холивудске звезде са атрактивном манекенком.

Одевен лежерно у зелену ланену кошуљу, плаве фармерке и беле патике, 68-годишњи угоститељ Роланд Мари примећен је данас у време ручка у свом ресторану у Берлину, на месту где су се Бред и Никол први пут срели прошлог августа. 

Глумац Бред Пит (56) је и Никол су пре неколико дана виђени заједно на аеродрому у Француској спремајући се за романтични пут.

За господина Марија, који се неколико пута женио, медији пишу да је „филозофски настројен" према блиској вези своје супруге са америчком филмском звездом.

Наводи се да је бизнисмен у „отвореном браку" са својом 27-годишњом партнерком, са којом има седмогодишњег сина Емила.

Двоструки оскаровац Пит био је задивљен Николином запањујућом фигуром прошлог лета у ресторану у центру Берлина. 

Бред је тамо вечерао док је у Немачкој боравио због промовисања Тарантиновог филма Било једном у Холивуду.

Никол је наводно тада дала Бреду број телефона и састали су се неколико недеља касније када је била у Лос Анђелесу због посла, преноси Дејли мејл.

Упркос томе што је Николино путовање на Питово имање на југу Француске прошле недеље шокирало многе који знају да је Никол у браку, за њеног супруга, господина Марија, како медији пишу, то није било изненађење.

Није желео да коментарише ситуацију за медије, док пријатељи ове породице, како преноси Дејли мејл, наводе да је он ситуацију у породици оценио редовном.

Пит иначе познаје бизнисмена Марија годинама. С њим се упознао 2009. године када је имао снимања на локацији у Немачкој.

Никол се бави манекенством, доста путује, а на друштвеним мрежама има више од 100.000 пратилаца, и редовно дели садржаје и фотографије у различитим модним издањима. 

Медији пишу да говори пет језика и да је пољског порекла. 

Каријера ју је одвела на модне ревије у Њујорку, Паризу и Милану, а красила је насловне стране престижних модних магазина као што су Ел или Космополитен.

Манекенка је посебно поносна на свог сина Емила који се редовно појављује на фотографијама на њеном налогу на Инстаграму.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи