Глумице третирају као лоше возаче, а мушкарци повраћају

Шарлиз Терон је говорећи о неправедном односу према женама током припрема за улоге у акционим филмовима открила да је Марк Волберг, током једне такве пробе за фим „Посао у Италији“ повраћао.

Непријатно искуство, током припрема за снимања, било је вежбање брзе вожње аутомобилима. 

Шарлиз је тим поводом изјавила да су је продуценти филма натерали да иде на додатних шест недеља часова вожње аутомобила у поређењу са њеним мушким колегама - такође филмским звездама. Али на крају, Марк Волберг је био тај који је повратио.

У филму из 2003. године, поред Шариз и Марка, глуме и Едвард Нортон и Џејсон Стејтам.

Ипак, оскаровка се у таквој екипи, како каже „нашла увређеном“ јер је „схватила да се жене на снимању акционих филмова третирају другачије од мушкараца“.

Међутим, рекла је и да јој је, у суочавању са таквим предрасудама, помогао један инцидент, када је Волберг током припрема за снимање, повраћао због брзе вожње.

„Морали смо физички да урадимо много тога. Али, неправедно и увредљиво је било што су ми одредили временски више тренинга и вежбе за воланом у односу на друге“, рекла је глумица на једном недавном панелу.

Шарлиз је додала да је на снимању Волберг имао задатак да се аутомобилом окреће за 360 степени у великој брзини што је код њега изазвало јаку мучнину. Управо је у тој ситуацији видела доказ да су јој неправедно одредили дуже припреме за снимања.

На крају, она је истакла да се перцепција жена у акционим филмовима последњих година променила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи