Рамбо Амадеус у страсном загрљају најскупље љубавнице

Једрење за њега није спорт, него начин живота, због тога је и направио свој једрењак на соларни погон. Зашто ће убудуће више једрити, а мање свирати, како је утицао на животе својих обожавалаца и да ли више воли да плови по мору или рекама, Рамбо Амадеус је открио екипи Београдске хронике, на једрењаку на Сави.

Рамбо каже је брод најскупља љубавница, која тражи да јој посвећујете време, новац, пажњу и љубав.

„Човек који научи добро да једри почне да доживљава брод као сопствени продужетак. Лако се поистоветите са бродом. Када пресечете талас би мислите да сте носом, а не прамцем прошли кроз њега“, објашњава светски килоцар.

О томе зашто је направио брод на соларни погон, познати уметник повлачи паралелу са прављењем дома: „Пошто сам ја морепловац, онда сам направио брод.“

„Хтео сам и да докажем да једном једрењаку није потребан мотор на нафту, не мора да загађује, емитује угљен-диоксид, пушта уље по мору, већ може да се направи од технологије која има у продавницама и да буде један аутономан систем“, истакао је Рамбо.

Објашњава да је поносан што је пионир у томе на овим просторима, а о томе колико он као појединац може да допринесе гаји оптимистичан став.

„Појединци мењају свет. Не желим да се поредим, али да ли мислите да би постојало хришћанство да није било Исуса Христа“, наводи Рамбо.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 10. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи