Фабрика брисева морала да баци тестове на коронавирус јер Трамп током обиласка није носио маску

Произвођач медицинске опреме за брисеве морао је да баци тестове на коронавирус након посете америчког председника Доналда Трампа том постројењу у држави Мејн.

Док је особље у оделима и заштитној опреми радило у постројењу током председничке посете, Трамп није носио маску док је ходао кроз производни погон и причао са радницима.

Менаџер за маркетинг компаније "Puritan Medical Products" рекао је за Ју-Ес-Еј тудеј да је дневна производња била ограничена током председничке посете зато што су брисеви произведени током ње морали да буду уништени.

Још није познато колико је брисева уништено, а медији преносе да се то дешава у тренутку када бројни извештаји говоре о недостатку опреме за тестирање.

„Сваки пут кад тестирамо, имамо више случајева. Говорим својим људима да ћемо, ако тестирамо, пронаћи више заражених. Уколико би овако тестирали у Кини или Индији и другим земљама, тврдим да би имали много више случајева. Али радимо сјајан посао са тестирањем и фантастичан посао са производњом брисева“, рекао је Трамп приликом посете.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи