Андрија Милошевић: Корона ме није успорила, медвед Рајко, пчела Дарко и јаре Вања су спремни

"Најважније је да се нисам заразио и да сам здрав, а живот је борба. Пројекти ће се радити или неће, али када сте живи и здрави, онда је све остало исправљиво", каже Андрија Милошевић, који је, одмах после карантина због коронавируса, посетио драге пријатеље и изашао у природу.

Током ванредног стања, Андрија је, каже, доста тога писао и написао за децу.

Медвед Рајко, пчела Дарко и јаре Вања биће једна нова књига, више ми се допада од претходне две, зато што је мало и за одрасле, мало више за одраслије одрасле", каже Милошевић и додаје да су песме које пише за децу нешто што га стварно испуњава.

У питању се песме које говоре о пријатељству, о љубави, и о томе да нема стајања код прве препреке, већ да их уз пријатеље - треба савладати.

„Бићу и глумац и писац и певач и сликар и све што ми падне напамет, ако то будем иоле лепо радио", навео је Андрија, гостујући у Београдској хроници.

Говорећи о Театру на Брду, каже да је тај театар био у једном великом замаху али, да је дошло до прекида рада због ванредног стања. Ипак, постоје планови за летњу сезону.

„Управо разрађујемо варијанту да направимо Летње дане Театра на Брду. Ту ће бити наше најлепше представе. Биће то сцена на отвореном, да се људи не боје, и већ смо близу договора и детаље ћемо ускоро да објавимо", испричао је глумац и додао да се нада да ће та замисао заживети и успети у организационом и финансијском смислу.

Коментаришући животне навике током пандемије, каже да га то „ништа није успорило".

„Мене је то наспавало, тренирало, написало и све ми је лепо урадило тако да ја нисам стварно имао никаквих проблема са короном. Жао ми је због толиких људи и могу у своје име сада да се захвалим нашим докторима и медицинским радницима што су стварно издржали невероватну тортуру два месеца, и успели су да задрже корону у неким оквирима који су за нак ОК", каже Андрија.

Закључио је да је ипак на нама још да будемо опрезни и даље, да имамо маску и будемо одговорни.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи