Рон Џереми се бори да спасе своје дрво

Уклањање дрвећа у Њујорку подигло је прашину у јавности. Сечење једног стабла, међутим, неће се тако лако десити с обзиром на то да су надлежни наишли на тврд отпор – Рон Џереми позвао је суграђане да му помогну да спасе омиљено дрво у Квинсу.

Легенда порно-индустрије, глумац Рон Џереми објавио је током викенда на Твитеру апел у којем позива људе да му помогну да спасе своје омиљено дрво, пише Њујорк пост.

„Ово дрво је посадио мој тата на дан кад сам рођен. Молим вас да пренесете компанији 'Con Edison' да не могу да посеку ово дрво“, написао је Рон уз фотографију на којој својим телом покушава да заштити дрво које је засађено пре 67 година у Квинсу, делу Њујорка.

Уследио је нови твит у којем некадашња звезда филмова за одрасле моли пратиоце да се потруде да сви заједно учине да његова борба за дрво постане тренд на Твитеру под шкакљивим називом „Помозимо Рону Џеремију да спасе своје дрво“ (Help Ron Jeremy save his wood).

Међутим, енергетска компанија "Con Edison" узвратила је глумцу да нема никакве везе са уклањањем поменутог дрвета и упутила га на предузеће које се бави одржавањем паркова на територији града Њујорка. 

Из предузећа "The Parks Department" поручују да не знају да ли ће моћи да услише Џеремијеву молбу, али да су одлучни да уклоне оболела стабла, као и она која представљају опасност за пролазнике и становнике Квинса. 

„Ценимо његов труд да спасе дрво и поштујемо његову везаност за стабло испред куће у којој је провео детињство. За нас је дрвеће много више од природног ресурса. Оно нас повезује са нашим коренима и сећа нас на људе и места које волимо“, навели су представници у предузећу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи