Мина Лазаревић: Током снимања „Беле лађе“ родила сам двоје деце

Гледали смо је у „Породичном благу“ као Биљану Чупку Гавриловић, освојила нас је као Лела у „Секс бомби“, запамтили смо је као Љубинку у „Цвату липе на Балкану“, разнежила нас је као Анђа у „Сну једне летње ноћи“, насмејала као Мирослава Мира Мирковић у „Белој лађи“. Глумица Мина Лазаревић говори за РТС о сарадњи са Синишом Павићем, првим улогама, позоришту и времену у време пандемије...

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а Мина Лазаревић је истакла да је од прве сарадње са сценаристом Синишом Павићем, прошло 22 године, када је у Породичном благу, играла Чупку, а да је након неколико година имала среће да је Павић опет позове и додели улогу у серији Бела лађа.

„То је била моја друга пловидба са Синишином екипом. Толико сам уживала да сам родила двоје деце до краја снимања свих сезона Беле лађе. Било је јако узбидљиво радити, ићи кући и гајити бебице“, наводи Лазаревићева.

Према њеним речима, Синиша Павић је визионар, неко чије су серије актуелне и након две деценије. Како каже, посебно јој је драго што неке нове генерације имају прилику да, и након толико година од првог емитовања, стасавају уз серију Бела лађа.

Позната уметница истиче да је понасна што је током каријере имала прилике да сарађује са великим глумцима од којих је „крала“ глумачке цаке.

„Велики глумци са којима сам имала част и задовољство да радим, ретко саветују, не зато што не желе да вам кажу шта не ваља. Желе они да укажу на то, али тек када питате. Врло су скромни, непосредни. Ја сам имала задовољство да тек кад питам добијем и одговор. Не намећу се и врло су добронамерни. Много сам научила уз њих, највише тако што гледам и ловим неке цаке од њих“, објашњава Лазаревићева.

Коментаришући када је било теже добити ангажман – сада или пре две деценије, Мина истиче да глумцима никада није било лако. 

„Телевизија је најмоћнији медиј и када су ми причали да ће преко ноћи да ми донесе популарност ја нисам могла то да змислим, била сам мало скептична. Међутим, када си у екипи са глумцима са којима сам ја била, популарност је била загарантована“, објашњава Лазаревићева.

Мјузикл Мама мија на Ташмајдану

Говорећи о позоришту, гошћа Јутарњег програма наводи да ће се представе током лета одржавати на Ташмајдану и да ће гледаоци 25. и 26. јуна имати прилику да погледају мјузикл Мама мија (Mamma Mia).

У време пандемије, прича Мина, сви смо имали прилике да боље упознамо себе и научимо како да са неким проведемо 24 сата дневно.

„Свако реагује посебно на било какву изолацију или режим. Ја нисам особа која лако подноси било какав режим, али када је виша сила у питању, просто морамо да се понашамо у складу са тим околностима. Научила сам и како да радим онлајн школу“, открива глумица.

Одговарајући на питање како се осећа као активан давалац крви наводи да је то нешто најлепше што човек може да уради јер тиме спасавамо некоме живот.

„Предиван је осећај кад знате да нешто што вас ништа не кошта с времена на време можете да дате неком коме то стварно значи живот. Десет минута издвојити и отићи, дати крв је стварно ништа, а некоме много значи“, поручила је Лазаревићева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи