Џон Бон Џови продаје свој луксузни дом налик на француски замак

Познати рокер Џон Бон Џови продаје своју луксузни дом у Њу Џерзију за 20 милиона долара. На имању које се протеже на 1.672 квадратна метра налази се приватни паб, музички студио, гаража, биоскоп и велики базен.

Кућа Џона Бон Џовија налази се у близини реке Невесинк „једном од најексклузивнијих четврти округа Монмаут у Њу Џерсију“, наводи агенткиња за некретинине Кетлин Кумо. На имању се налазе и приватни докови и пловила, а место је удаљено на око сат времена вожње од Њујорка.

Имање познатог музичара истиче се пре свега због своје архитектуре, а кућа подсећа на француски замак, који је 1999. године дизајнирао познати архитекта Роберт Стерн. И ентеријер је уређен у француском стилу и пажљиво је одржаван свих ових година.

У дневној соби се налази велики камин, а из трпезарије се пружа поглед на реку. Поред тога, из куће се пружа панорамски поглед који одузима дах. Дневни боравак има украшене плафоне, уграђене ормане и поглед на реку, док је кухиња луксузно опремљена елементима од алабастера.

На другом спрату се налазе два крила, једно за породицу са четири спаваће собе, а друго, које има и засебан улаз, предвиђено је за госте и има две спаваће собе и кухињу.

Укупно кућа има шест спаваћих соба, седам купатила и два тоалета. Ту је и гаража за три аутомобила, базен, паб "Shoe Inn" , а у помоћној згради се налази вешерница, радионица и складиште.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи