Анђела Јовановић за РТС: Замишљам породични ручак где смо сви заједно, где се свађамо и смејемо

У серији „Швиндлери“ коју сваке суботе и недеље гледамо на РТС-у, уметност опонаша реалност и једна породица се нашла пред необичним задатком. Градоначелника мале паланке Софру игра Драган Јовановић, његову супругу Соку, Бранка Пујић, а њихову ћерку Софију игра - Анђела Јовановић.

Након што је Анђела на свом првом пројекту глумила Бранкину ћерку, а у представи Добродошли у Србију Драганову ћерку, ово је први пут да имамо прилику да их гледамо сво троје заједно, као породицу. 

Са Анђелом смо разговарали о томе колико је било чудно персирати родитељима и коме је ова ситуација била најзабавнија. 

„На факултету, с обзиром на то да ми је мама била професор сценских игара, било је глупо да је зовем 'мама', или да је зовем 'професорка',па сам је звала Бранка. Али на снимању већ функционише и 'мама' и 'тата', зато што нико од нас троје нема проблем са тим да радимо заједно. Нама је уживање да видимо једно друго и у том светлу, у професионалном окружењу. Мислим да је ситуација најзабавнија била екипи, јер им је било занимљиво да гледају нас троје. А надам се да је и гледаоцима!", рекла је Анђела Јовановић. 

Kао и њени родитељи, Анђела је велики професионалац, али и вредан радник.

„Ја се осећам најбоље и најопуштеније када сам на снимању. Тамо се осећам најприродније, са људима са којима желим да проводим време, са целом екипом на сету. У исто време када сам снимала Швиндлере, радила сам и са Горданом Kичићем на других пет епизода прве сезоне Реалне приче, тако да сам у једном тренутку била на сету 24 сата! Снимала сам Швиндлере од 7 ујутро до 7 увече, а онда су ме покупили у 7 увече и снимала сам до 7 ујутро. То ми је уједно био последњи дан снимања и на једној и на другој серији", прича глумица.

Тренутно, Анђела живи у Лондону, граду који је заволела захваљујући свакодневним дугим шетњама којима се посветила у овом периоду обавезног социјалног дистанцирања. За Лондон каже да јој је други омиљени град - после Београда, наравно. Града у ком је чекају породица и пријатељи. 

„Замишљам породични ручак где смо сви заједно, где се свађамо и смејемо. То бих волела, да сам ту са баком, деком, мамом, татом, тетком, течом, браћом, сестрама, пријатељима... Потребна ми је једна велика слава! Највише бих волела да видим све своје ближње и да се са њима дружим. Мислим да је то оно што је у корену свега. То јесте и сада тако, али се тада више водило рачуна о томе да се заједно доручкује, руча, вечера, да постоји недељни ручак... Има нешто у томе да се људи окупљају и да буду заједно, а то је да упознаш своју породицу и да проведеш време с њима", закључила је млада глумица.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи