Андрија Кузмановић: Забране и ограничења треба да искористимо

Пре неколико месеци обећао је да ће и ове године бити на Ади Циганлији да буде у водитељском пару „Београдске хронике“. Нико тада није слутио колико ће нам се сви планови променити. Андрија Кузмановић каже да се осећа одлично, да непланирану паузу користи да надокнади неке пропусте, али сматра да ће га овако дуг одмор на професионалном плану вратити корак уназад.

Упркос пандемији и свим ограничењима које је са собом донела, глумац Андрија Кузмановић каже да се осећа одлично.

„Увек је у животу онако како сам направиш себи, тако су ме научили моји. Те забране које су нам дошле, обраничења, најпаметније би било да гледамо како да их искористимо. Постоје неке ствари које никада нисмо погледали, а сад су нам доступне, постоје неке књиге које нисмо прочитали, а сад постоји време које нам је доступно“, истакао је Кузмановић и додао да људи треба да нађу мир у себи, у кући. 

„Осуђени смо да будемо на мало квадрата, доста нас. Живот нам је стао и мени, исто као и неким колегама из Америке и мислим да је паметно сад мало да одморимо“, каже Андрија.

Као глумац који је био ангажован у више представа, снимања изненадни одмор оцењује као корак уназад: „Мислим да нећу бити на истом нивоу кад се будем вратио после паузе. Мој посао изискује стални тренинг као што је и код врхунских спортиста. Ко жели да се бави глумом на прави начин, то је рад у континуитету са великим напорима и само одређени, најхрабрији и најјачи опстају“.

Тајну свог успеха објашњава разменом енергије са публиком.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи