Онлајн матурско вече са браћом Џонас и Били Ајлиш

Изолација као мера против ширења коронавируса у САД покосила је матурско вече попут куршума. Матуранти ипак нису остали без журке захваљујући глумцу Џону Красинском који је организовао онлајн прославу са феноменалним извођачима – браћом Џонас и Били Ајлиш.

У нормалним условима, на плесање са татом на матурској вечери гледало би се као на вечити извор подсмеха међу вршњацима.

Међутим, коронавирус изменио је и овај сегмент живота и размекшао срца најокрутнијих збијача шале, међу њима и америчком глумцу Џону Красинском, пише портал Валчер.

Инспирисан недавним видео-клипом Марли Оџерс, тинејџерке из Алабаме на којем плеше са татом услед отказане матурске вечери, Красински је организовао виртуелно матурско вече на свом каналу на Јутјубу Some Good News. Главни гости, наравно, били су Марли и њен тата.

Идеја се допала и другима и чим је Красински и званичко отворио журку, познате личности почеле су да „пристижу“. Неки су дозволили да „ди-џеј“ пусти њихове хитове, док су браћа Џонас замолила домаћина да славље увеличају изводећи хит Sucker јер нису имали прилику никада да оду на матурско вече.

Прослави је присуствовала и једна од најпопуларнијих певачица међу средњошколском публиком, Били Ајлиш, која такође никада пре није била на матурској прослави. Заједно са братом Финијасом извела је песму Bad Guy

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи