Мишел Обама чита бајке за децу у изолацији

Мишел Обама, најавила је да ће почети да чита бајке деци која су у изолацији и то путем ТВ емисија. Њена аутобиографија "Моја прича",постала је бестселер, а почетком ове године издата је и у форми аудиокњиге. Мишел је најавила сарадњу са ТВ мрежом "PBS kids" и издавачком кућом "Penguin Random Haus".

За све породице које покушавају да забаве своју децу током пандемије коронавируса, бивша прва дама Америке ће како преносе амерички медији, од 20. априла читати деци најлепше делове из својих омиљених дечијих књига, у ТВ  емисији, која ће се сваког понедељка преносити на Фејсбуку, на страници "PBS kids" и на Јутјубу, а биће доступне за гледање на захтев, на обе платформе одмах после емитовања.

"Узбуђена сам што ћу деци пружити прилику да вежбају да читају и чују неке прекрасне приче. За то време њихови родитељи и старатељи ће моћи да се одморе или посвете својим активностима", рекла је Мишел Обама, преносе амерички медији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 11. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи