Иванка Трамп не слуша ни сопствене савете

Бела кућа потврдила је у четвртак за „Политико“ да се Иванка Трумп није придржавала савета које је делила својим сународницима и да је отпутовала са породицом због прославе Пасхе у Трампов национални голф клуб у Бедминстеру у држави Њу Џерзи.

У изјави Беле куће се напомиње да путовање није било комерцијално и да је Иванка Трамп одлучила да празнике проведе са породицом затворена у објекту који сматра својим породичним домом.

Иванка Трамп иначе живи у Вашингтону са својим супругом Џаредом Кушнером и њихово троје деце, јер обоје раде као виши саветници председника Доналда Трампа.

Њујорк тајмс је први објавио информацију да је „прва ћерка“ 8. априла отпутовала у Бедминстер са породицом на јеврејски празник.

С обзиром на то да је Иванка Трумп играла веома значајну улогу у промоцији кампање за останак код куће како би се успорило ширење новог коронавируса, сада се многи Американци питају, зашто и она сама није поступила по тим саветима.

Саветница и ћерка америчког председника и њена породица превалила је више од 300 километа на први дан Пасхе. Није саопштено како су путовали, али нико не сумња да су на пут морали да крену и бројни агенти тајне службе, додаје Њујорк Тајмс. Кушнер је био у Вашингтону 14. априла, па се претпоставља да се вратио сам.

Када се има у виду да су градске власти у Вашингтону међу првима, још 1. априла, наложиле својим суграђанима да могу да путују само у случају апсолутне потребе, а још 21. марта да се што мање излази из куће, ово празнично путовање још више боде очи.

Иако Иванка Трамп има нешто бољи имиџ од свог оца у медијима, Си-Ен-Ен примећује да ипак није толико другачија од оца с обзиром на то да правила доживљава као нешто што важи за друге људе, али не и за њу и њену породицу.

Бројне критике Иванка Трамп је добила и на друштвеним мрежама. „Нама су рекли да останемо код куће. Тешили су нас да издржимо за празнике јер је то за опште добро. А онда су њих двоје отпутовали“, „Правила важе само за мале људе“, само су неки од коментара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи