Зар је битна разлика у годинама

Одавно је познато да љубав не познаје границе. Али људи не воле да виде парове код којих је велика разлика у годинама, то доводе у везу с користољубљем.

Много је парова који уживају у љубави без обзира на разлику у годинама. Међу познатим личностима има оних који пркосе предрасудама и осећања стављају на прво место.

Глумац Ричард Гир је старији од своје супруге Алехандре Силве чак 34 године. Обоје имају брак иза себе, а 2019. године добили су дечака, док је, како најављују, на путу и друга беба.

Срце глумца Алека Болдвина украла је инструкторка јоге Хиларија Томас. Пар има четворо деце, а како најављују, у плану је и пето. Алек је старији 26 година.

Денис Квејд је на једном пословном путу упознао Лору Савој 2018. Заљубио се у њу и запросио ју је после неколико месеци везе. Разлика међу њима је 39 година.

Адвокатица за људска права Амал Аламудин урадила је немогуће: од разбарушеног Џорџа Клунија направила је породичног човека. Када се развео пре двадесетак година, познати глумац се зарекао да се више неће женити, али онда је у његов живот ушла Амал и све се променило.

Венчали су се 2014. године, а 2017. године добили близанце. Разлика између њих је 17 година.

А још је већа разлика у годинама између Роузи Хантингтон Вајтли и Џејсона Стејтама – чак 20, а заједно су више од десет година.

Имају сина од 2017, али још нису венчани. Џејсон ју је запросио још 2016, али за сада нису одредили датум венчања.

После брака са глумицом Деми Мур, познати глумац Брус Вилис није причао о приватном животу. А онда је на снимању филма Perfect Strangers упознао Ему Хеминг.

Ема је млађа 23 године.

Ипак су Дик ван Дајк и Арлин Силвер рекордери: разлика у годинама је чак 46! Дик, звезда филма Мери Попинс, прави је пример да никада није касно за љубав.

Ван Дајк је после 33 године брака (жена му је умрла 2009. од рака) смогао снаге да настави даље. Упознао је шминкерку Арлин Силвер 2006. године, али је романса започела тек 2011. године. Венчање је обављено 2012, када је глумац имао 87 година.

Ештон Кучер је сломио срце глумици Деми Мур, која је старија од њега 16 година. Брак је завршен, али је поштовање остало.

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи