Мадона и проблематично колено – са штапом на коцертима

Поп звезда Мадона, тренутно се налази у Лондону у оквиру концертне турнеје под именом „Мадам Екс“. Упркос здравственим проблемима, уз асистенцију колега, па и и помоћу штапа, наставља са наступима.

Музичка звезда је иначе до сада већ отказала неколико наступа са турнеје, наводећи повреду као разлог, али без прецизирања.

Ипак, концерт 8. фебруара – није пропустила.

После још једног од низа наступа у лондонском „Паладијуму", у суботу увече, Мадони (61) је била потребна помоћ.

Певачица се ослањала на штап и своје асистенте док је напуштала место наступа, све док се није сместила у луксузни црни аутомобил.

Упркос очигледним здравственим проблемима, планетарно позната певачица изгледала је врло гламурозно док је одлазила с концерта. Носила је црно-златни Версаће капут и мрежасте чарапе.

Када је реч о детаљима, носила је класичне минђуше са копчама и рукавице отворених прстију, што је посебно ефектним учинило њене црно маникиране нокте.

Уз фризуру са препознатљивим локнама, био је обавезан и црвени руж.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи