Идемо метроом: Председници Аустрије и Швајцарске превозом по Бечу

Председник Аустрије Александер ван дер Белен често користи градски превоз у Бечу и тиме доприноси заштити животне средине, а на такво понашање наговара и своје госте.

Аустријски председник Ван дер Белен одвезао се са швајцарском колегиницом Симонетом Сомаругом, која се налази у званичној посети Бечу, метроом  до места предвиђеног у оквиру посете.

„Заједно са швајцарском председницом Симонетом Сомаругом у градском превозу ка пројекту развоја Беча Фиртел Цвај у бечком Криау. То је конкретан пројекат, који производи 70 одсто топлоте и хладноће без емисија штетних гасова из постојећих извора енергије на лицу места. Тиме се годишње уштеди 800 тона CO2. Узор за овај пројекат је енергетски пројекат из Швајцарске“, написао је Ван дер Белен на свом профилу на Фејсбуку уз фотографије на којима је с председницом Швајцарске у метроу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи