„Форбс“ предвиђа Федереру улазак у друштво спортиста милијардера

Роџер Федерер је на путу да постане први тенисер који ће се уписати на листу спортиста милијардера, и придружити се Тајгер Вудсу, Мајклу Џордану и Флојду Мејведеру, тврди магазин „Форбс“.

Швајцарски тенисер је зарадио 93 милиона долара прошле године, што је невероватан скок у односу на 77 милиона које је зарадио 2018. Овом драматичном скоку је свакако допринео спонзорски уговор са произвођачем спортске опреме „Јуникло“ који је склопио пре две године.

Захваљујући још неким повољним уговорима, Форбс предвиђа да ће се Федерер ускоро наћи на листи спортиста милијардера и да ће се придружити Тајгеру Вудсу, који је рекорд од милијарду долара остварио још 2009. године.

Тако високе зараде које остварује Роџер Федерер јединствен су пример у свету тениса, с обзиром на то да је он један од најуспешнијих играча по броју недеља проведених на првој позицији АТП листе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи