Камерон Дијаз – мама у 47. години

Позната холивудска глумица Камерoн Дијаз, на самом почетку нове 2020. године, добила је ћерку у 47. години.

Глумица и њен супруг рокер Бенџи Маден, који је неку годину млађи од ње, постали су родитељи девојчице којој су дали име Редикс Маден.

Бенџи Маден је музичар и члан бенда Good Charlotte, као и The Madden Brother, који је основао са својим братом близанцем Џоелом.

Камерoн је крила своју трудноћу, а током прошле године неколико пута је изјавила да не жели да има децу.

Лепа и популарна глумица се можда предомислила, па је за Нову 2020. годину своју породицу увећала за још једног члана, ћерку по имену Редикс Маден.

Глумила у филмовима Маска, Чарлијеви анђели, Одмор, Венчање мог најбољег друга.

На свом Инстаграм профилу написала је необичну поруку.

"Срећна Нова година од Маденсових! Толико смо срећни, захвални и благословљени на почетку нове деценије - добили смо ћерку Редикс Маден. Одмах је освојила наша срца и употпунила нашу породицу. Док делимо ову вест јако смо узбуђени, такође вас молимо и да имате разумевања за приватност наше малецке. Тако да нећемо објављивати слике и делити више детаља, осим чињенице да је јако, јако слатка!"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи