Шта би војвоткиња Кејт могла да пожели у Новој 2020.

Војвоткиња од Кембриџа нада се да ће њена деца током 2020. године провести више времена са рођаком Арчијем. Кејт Мидлтон (37), мајка принца Џорџа (6), принцезе Шарлоте (4) и принца Луиса (1), каже да би и сама желела да проведе више времена са породицом у Новој години.

Извор близак краљевској породици, навео је за Ју-Ес викли, да деца војвоткиње Кејт и принца Вилијама „обожавају принца Харија, и његовог седмомесечног сина Арчија“ којег је добио у браку са Меган Маркл.

Војвода и војвоткиња од Сасекса провели свој први Божић као породица, са Меганином мајком Дори Рагланд на острву Ванкувер у Канади. Њихово присуство потврдио је и премијер Канаде Џастин Трудо.

Хари и Меган су провели свој први празнични одмор са бебом Арчиејем у дворцу уз обалу вредности 14,1 милион долара, у власништву мистериозног мулти-милионера, открио је Дејли мејл.

Војводе од Кембриџа и од Сасекса, празнике су са својим породицама, провели одвојено. Кејт и Вилијам су празновали у друштву краљице.

Иако се у јавности спекулише да браћа „нису блиска као некада“, принц Хари је недавно у једној ТВ емисији рекао да су њихове породице под одређеном врстом притиска јавности али да су Вилијам и он браћа и да ће то увек и остати, иако су, како је рекао „тренутно на другачијим стазама“.

Додао је да ће увек бити ту за свог брата као што ће и Вилијам за њега. „Не виђамо се толико често као некада, јер смо врло заузети, али ја га волим и већина гласина заиста нема подлогу“, искрено је рекао принц Хари.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи