Шерон Стоун има налог на сајту за упознавање, али нико јој није веровао

Шерон Стоун се пожалила на свом налогу на Твитеру да јој је блокиран профил на апликацији за упознавање партнера „Бамбл“, јер су корисници пријавили да је лажан.

Глумица Шерон Стоун, која осим што је освојила Златни глобус због својих глумачких квалитета, важи за једну од најпривлачнијих холивудских дива и у 62. години, пожалила се да јој је блокиран налог на апликацији за упознавање, јер су други корисници пријавили њен профил, не верујући да је оригиналан.

Најпознатија по култној сцени из филма Ниске страсти из 1992. године, Шерон се на свом налогу на Твитеру упитала зашто сви мисле да то „никако не бих могла бити ја“ и замолила да јој омогуће да се врати у „кошницу“, како се популарно назива чланство на овој апликацији.

Апликација Бамбл која себе описује као место за зближавање добрих људи, убрзо је одблокирала њен налог, нагласивши да су почаствовани што „Госпођа Стоун жели да буде део 'кошнице'“.

„Будући да је у питању таква икона, разумљиво нам је што је толико наших корисника сматрало да је исувише добро да би било истинито пошто су приметили да на њеном профилу није било фотографије“, рекао је представник Бамблиа Си-Ен-Ену.

Уредница апликације Бамбл, Клер Оконор, додала је на свом налогу на Твитеру, да се нада да ће јој сада бити лакше да „нађе свој мед“.

Шерон Стоун се 1984. године удала за продуцента Мајкла Гринберга, али су се развели већ после три године. Њен други брак са новинаром Филом Бронстајном тројао је од 1998. до 2004. године.

Позната глумица није крила и јавно је говорила да је „отворена за упознавање“. Иначе, Бамбл је апликација за упознавање намењена људима који желе романтичну и пријатељску везу. Разликује се од сличних јер у њој жене морају прве да пошаљу поруку.

У интервјуу за часопис Грација 2018. године, Шерон Стоун је навела да има велика очекивања од мушкараца у свом животу.

„Само ја нисам од оних жена које мисле да мушкарац треба да их дефинише. Мене су учили да живот са мушкарцем није уговор већ стварно партнерство, а то је врло тешко пронаћи“, пожалила се позната глумица.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи