Спектакл Здравка Чолића у препуној Арени, "пала" и веридба

Највећа балканска звезда Здравко Чолић наступио је у препуној Арени. То је био први концерт у Београду од најављених пет у оквиру турнеје "Оно мало среће".

Пет распродатих концерата говори да публика Здравка Чолића воли као и осамдесетих година. Трендови се мењају, али његови хитови трају деценијама.

За посебну и дугогодишњу везу са публиком популарни Чола разлог проналази само у љубави према музици.

Док су се певали највећи хитови, један пар је одлучио да концерт Здравка Чолића буде и место њихове веридбе. Још један доказ да се песмама Здравка Чолића радују сви.

"Када човек каже шта си радио, шта је остало од тога – остале су песме и веза између старијих и млађих, те три-четири генерације које, а то како је то наслеђено то је везано за неку другу причу", рекао је Здравко Чолић пред концерт за РТС.

Занимљиво је и то да је управо Арену Здравко Чолић отворио 2005. године, а сада поново наступа пред београдском публиком и то на чак пет концерата.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 16. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи