Бил Гејтс на одмору у Црној Гори

Амерички мултимилијардер, оснивач и члан борда директора „Мајкрософта“ Бил Гејтс, одмара се у Тивту, јављају „Вијести“.

Гејтс са породицом борави у ексклузивном наутичко-туристичком центру Порто Монтенегро, потврдило је Вијестима више гостију. 

Познати Американац одсео је у хотелу „Регент“, а свакодневно га други гости сусрећу на тениским теренима спортског клуба Порто Монтенега, у близини некадашњег Дома војске, сада управне зграде Порто Монтенегра на Сељанову, где милијардер редовно тренира тенис.

Они који су видели Гејтса и његову породицу тврде да су врло једноставни и спонтани и да опуштено уживају у природним лепотама Тивта и Боке Которске и понуди Порто Монтенегра.

Оснивач „Мајкрософта“ наводно је посебно импресиониран атрактивношћу и лепотом залива Боке Которске, наводи се на порталу црногорског листа. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи