Харијев рецепт за спас планете – имати највише двоје деце

Принц Хари је открио да планира да има највише двоје деце, због своје растуће забринутости за будућност Земље.

У разговору са активисткињом и стручњаком за шимпанзе Џејн Гудал за специјално издање британског Вога, војвода од Сасекса је на питање колико деце планира са супругом Меган, рекао „највише двоје“, преноси Си-Ен-Ен.

„Имајући у виду колико смо интелигентни и да смо еволуирали колико мислимо да јесмо, требало би онда да оставимо нешто боље будућим генерацијама“, истакао је Хари.

Британски принц упоредио је човечанство са жабом у кључајућој води, истичући да је то застрашујуће.

Признао је да му се став према планети променио након рођења принца Арчија, али да је увек желео да покуша да сачува планету, чак и пре него што је планирао да ће имати децу.

Када га је Гудал упозорила да не би требало да их има превише, принц Хари је поновио „највише двоје“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи