Ко је овај човек и зашто је толико леп?

Бред Пит, Леонардо Дикаприо и Марго Роби синоћ су присуствовали америчкој премијери новог филма Квентина Тарантина „Било једном у Холивуду“. Бројне даме одушевљено су посматрале звезду „Троје“ која изгледа боље него икад!

Бред Пит је одувек важио за миљеника женске популације – освојио је срца шармом и одличном глумом као Џо Блек у филму Упознајте Џоa Блека, затим као Тајлер Дарден у Борилачком клубу, Ахил у Троји, Бенџамин Батон у остварењу Дејвида Финчера Необични случај Бенџамина Батона

На премијери Тарантиновог филма Било једном у Холивуду доказао је да године му године (56) не могу ништа. Бред Пит изгледа одлично!

Мишљења су подељена када је у питању разлог – борице или проседа фазонирана брада. Оно што је сигурно, харизме му не мањка. 

Филм Било једном у Холивуду прати пропале звезде вестерн филмова који покушавају да нађу своје место под сунцем у новом Холивуду, у време хипи револуције.

Осим Пита, Дикаприја и Марго Роби, у филму глуме и Курт Расел, Дакота Фенинг, Лук Пери, Ал Паћино.

Филм је за један дан приказивања зарадио невероватних 16,5 милиона долара. 

На репертоару биоскопа у Србији ново остварење Квентина Тарантина наћи ће се у августу. 

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 18. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи