Кевин Спејси ослобођен одштетног захтева за напаствовање

Младић који је оптужио оскаровца Кевина Спејсија, за сексуални напад 2016. године, одлучио је да одустане од одштетног захтева, седам дана по подношењу тужбе.

Спејсијев тужилац, који је у време наводног напада имао 18 година и радио у једном бару у Нантакету, поднео је грађанску тужбу 26. јуна. Грађанском тужбом, у којој је навео да га је глумац најпре напио, а затим насилно додиривао и миловао по гениталијама, као и у покренутом кривичном поступку, младић је од глумца тражио материјалну надокнаду.

Младић је захтевао износ који ће одредити порота, укључујући и трошкове камате и хонорар за адвоката.

Адвокат тужиоца, Мичел Гарабедијан, саопштио је да су он и његов клијент 3. јула предузели конкретне потезе како би повукли тужбу.

Холивудска звезда је од почетка негирала тврдње о сексуалном злостављању. Двостуки добитник Оскара изјаснио се у кривичном поступку да није крив ни по једној тачки оптужнице, на саслушању одржаном у јануару.

Кривични поступак против Спејсија биће настављен у понедељак. Судија је захтевао да младић донесе телефон како би адвокати одбране могли да га прегледају, јер тврде да у порукама постоје докази који би ослободили Спејсија од оптужби.

Међутим, тужилац, његова мајка и њихов адвокат су прошлог месеца рекли да не могу да нађу телефон. Судија је захтевао да се појаве на рочишту 8. јула уколико не обезбеде телефон.

Овај случај против Кевина Спејсија један је од многобројних навода о сексуалном злостављању који су изнети против познатог глумца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи