Кевин Спејси у судници због „смешног“ случаја

Кевин Спејси се изненада појавио у судници у Масачусетсу, где је његов адвокат тражио приступ мобилном телефону младића, који је оптужио глумца да га је непримерено додиривао у бару на острву Нантукет у 2016. години.

Спејсијев адвокат Алан Џексон назвао је случај против Спејсија смешним и оптужио тужиоце да му ускраћују да дође до информација одбране. 

Џексон је позвао судију да одреди датум суђења што је пре могуће, рекавши да некадашња звезда серије Кућа карата пати због тога што случај није разрешен, преноси АП.

Судија је најавио да ће суђење бити најраније на јесен. „Ово је смешан случај и (тужиоци) нису смели да га покрену“, рекао је Џексон.

Спејси, који је носио сиво одело и наочаре, седео је за столом поред својих адвоката. Повремено је шапутао свом адвокату на ухо, али није говорио током саслушања, нити одговарао на питања новинара док је улазио и излазио из зграде суда.

Спејси (59), који се претходно изјаснио да није крив по оптужби за напад и злостављање, није био у обавези да присуствује суђењу, а могао би да добије до две године затвора ако буде осуђен.

Случај је први пут изашао у јавност те године када је бивша ТВ водитељка Бостон Хедер Анрух изјавила да је Спејси напио њеног сина, а затим га сексуално напао у „Клуб кару“, популарном ресторану и бару на острву поред Кејп Кода.

Спејсијеви адвокати одбацили су оптужбе као лажне и оптужили мушкарца, за кога тврде да је са телефона обрисао поруке које би ослободиле Спејсија кривице, како лаже да би добио новац, преноси агенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи