Трамп: Нисам знао да је Меган Маркл злочеста

Председник САД Доналд Трамп у понедељак стиже у званичну посету Великој Британији, а уочи доласка у Лондон коментарисао је понашање војвоткиње од Сасекса.

Током интервјуа за Сан, Трамп је нагласио да се радује другом сусрету са краљицом Елизабетом Другом, и најавио да на пут у Британију води и неке од чланова своје породице. Такође је рекао да га на чају очекује и принц Чарлс. 

Том сусрету, некада америчка глумица, а сада чланица британске краљевске породице, Меган Маркл неће присуствовати, будући да је тек недавно постала мајка.

Упитан, да ли му је жао што се неће видети са војвоткињом, која је отворено иступала против њега 2016. године током председничке кампање, председник САД је рекао да није знао за то. 

Пошто је новинар Сана констатовао да је Меган током кампање изјављивала да ће се преселити у Канаду ако Трамп буде био изабран за председника, али да се на крају испоставило да се одселила у Британију, Трамп је рекао: „Шта да вам кажем. Нисам знао да је била злочеста“.

Ипак, речи подршке, нису изостале.

„Мислим да је фино имати Американку за принцезу у Британији и сматрам да ће бити врло успешна на тој позицији. Надам се да ће бити добро“, рекао је Трамп.

Меган Маркл је у мају 2018. године удајом за принца Харија ушла у краљевску породицу, а почетком маја ове године, родила је сина Арчија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи