Борат развео Памелу од Кид Рока

Када је изашао у биоскопима 2006. године, „Борат“ је постао инстант успех, а од Саше Барона Коена направио светску звезду. Иако је свом творцу донео много новца, Памелу Андерсон је, са друге стране, коштао брака.

Током интервјуа за Дејли бист и подкаст The Last Laugh, Саша Барон Коен објашњавао је да је Памела Андерсон наравно знала за шаљиву сцену у којој је Борат киднапује.

У свом објашњавању Коен је открио и да је музичар Кид Рок, тада Памелин муж, презирао филм.

Коен је испричао да је након завршетка снимања позвао Памелу и Кид Рока на приватну пројекцију.

„Кид Рок је погледао филм, па сам после тога послао поруку Памели да видим да шта мисли и да ли му се допао. Одговорила ми је: 'Хоће развод'“, навео је Коен.

„Мислио сам да се шали. Али пар седмица касније су се заиста развели и један од разлога које сам прочитао у медијима био је – Борат“, истакао је Коен.

Вољен и од публике и од критичара, као неочекивана сензација Борат је зарадио 262 милиона долара на буџет од 18 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи