„Ја сам Европљанин, а не колонијални, империјалистички, енглески идиот“

Током концерта који је одржао у Верони, Елтон Џон је рекао да га је срамота како је Велика Британија гласала и руководи изласком из ЕУ.

Наступ у италијанском граду у оквиру последње турнеје "Farewell Yellow Brick Road", познати британски певач обележио је речима да га је срамота онога што је његова земља учинила.

„Поделили смо народ. Мука ми је од политичара, посебно британских. Мука ми је од Брегзита. Ја сам Европљанин. Нисам глупи, колонијални, империјалистички, енглески идиот“, истакао је Елтон Џон.

Ово није први пут да је легенда светске музичке сцене осудила Брегзит.

„Мислим да људима у Британији од почетка није говорена истина. Обећавали су им нешто потпуно невероватно што није било економски могуће“, рекао је Џон прошле године.

Британски певач је тренутно на својој опроштајној турнеји, након које ће објавити своју аутобиографију. На репертоарима биоскопа широм света је биографски филм Rocketman, у којем је приказан његов успон на светској музичког сцени и борба са дрогом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи