Путин, хокејашки голгетер

Руски председник Владимир Путин постигао је најмање осам голова на ревијалној хокејашкој утакмици у којој су учествовали и бивши играчи Националне хокејашке лиге у Сочију, преноси Гардијан. Званични Кремљ је саопштио да је руски председник постигао десет голова.

Учешће руског председника у утакмицама хокеја на леду је постала традиција, наводи Гардијан.

Путин је играо за тим Легенди, раме уз раме са прослављеним руским хокејашким звездама попут Славе Фетисова и Павела Буре.

АП и Ројтерс су пренели да је Путин постигао осам голова, али је Кремљ саопштио да је руски председник постигао десет голова у мечу у коме је његов тим славио са 14:7.

Путинов саиграч, министар одбране Сергеј Шојгу, постигао је три поготка.

Владимир Путин је играо на позицији истуреног нападача са бројем 11 на леђима.

Саиграчи су, наводи Гардијан, често проигравали центарфора, а одбрана није пружала нарочит отпор.

После првог гола, који је постигао само два минута пре почетка меча, Путин је постигао још седам, односно осам голова, и тако постао најбољи стрелац на утакмици.

Противнички тим је био састављен од аматерских играча, укључујући Путиновог пријатеља из детињства, тајкуна Генадија Тимченка, милијардера Владимира Потанина, и неколико руских гувернера.

То је био седми Путинов наступ на егзибиционом мечу Руске хокејашке ноћне лиге основане 2011. године.

Та сениорска лига окупља играче старије од 45 година.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи