Бекам остао без возачке дозволе због мобилног телефона

Дејвиду Бекаму одузета возачка дозвола на шест месеци због коришћења мобилног телефона током вожње.

Бивши капитан фудбалске репрезентације Енглеске се изјаснио кривим пред надлежним судијом и признао да је користио мобилни телефон током вожње у свом „бентлију“ новембра прошле године.

Бекама је фотографисао случајни пролазник како држи телефон у току вожње у колони која се споро кретала центром Лондона.

За овај прекршај у Енглеској се добија шест казнених бодова, али пошто је прослављени фудбалер већ имао шест негативних поена због пребрзе вожње, досуђено му је одузимање дозволе на шест месеци. Изречена му је и новчана казна од 750 фунти.

Окружни судија, Кетрин Мур на крају процеса рекла је оптуженом да разуме да је велика гужва у саобраћају и да је возио у колони која се споро кретала, али по закону, „не постоји изговор“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи