„Краљица“ богатија од краљице

Чланови групе „Квин“ постали су богатији од британске краљице, пошто је успех филма „Боемска рапсодија“ свакоме од њих донео још 25 милиона фунти, односно 29 милиона евра, показује листа богатих „Сандеј тајмса“.

Три преостала члана бенда сада заједно имају 445 милиона фунти, (522 милиона евра), док се богатство краљице Елизабете Друга процењује на 370 милиона фунти (434 милиона евра), када се изузму краљевска имања и збирка уметничких дела.

Успех филма Боемска рапсодија, који је близу тога да заради милијарду долара од продатих улазница, доноси огроман приход Брајану Меју, Роџеру Тејлору и Џону Дикону, који су били стручни консултанти, преноси лондонски Мирор.

Награђивани филм говори о животу харизматичног лидера групе „Квин“, Фредија Меркјурија, који је преминуо 1991. године у 45. години од упале плућа повезане са сидом.

Краљица Елизабета Друге била је на врху листе богатих пет година, од 1989. до 1994. године.

Међутим, критеријуми су сада промењени, тако да су из њеног богатства изузета краљевска имања и Краљевска збирка уметничких дела.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи