Џим Кери „у рату“ с Мусолинијевом унуком

Холивудски глумац Џим Кери нацртао је убијеног италијанског диктатора Бенита Мусолинија и тако разбеснео његову унуку Алесандру Мусолини.

Глумац познат по улогама у бројним комедијама разбеснео је унуку Бенита Мусолинија и тако изазвао увреде које му је упутила на налогу на друштвеној мрежи Твитер.

Узрок томе је нови хоби глумца, који се сада бави и цртањем. Кери је објавио цртеж на којем су Мусолини и његова љубавница Клара Петачи обешени у Милану, што је заправо и уследило после њиховог стрељања 1945. године.

„Ако се питате куда води фашизам, само питајте Бенита Мусолинија и његову љубавницу Клару Петачи“, написао је Кери.

Објава је изазвала жестоку реакцију Мусолинијеве унуке Алесандре, која се иначе бави политиком, а својевремено је била и Плејбојев модел. На друштвеним мрежама, глумцу је упутила увреде бранећи свог деду.

Група људи која подржава глумца објавила је фотографије војника који су се борили против фашиста, а међу њима је и један који тврди да је његов деда био сведок егзекуције Мусолинија и његове љубавнице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи