Берлускони: У огледалу не видим старца, али не желим у владу

Некадашњи италијански премијер Силвио Берлускони, који ове године пуни 83 године, каже да када се погледа у огледалу не види старца и да ће и даље бити у политици како би се Запад уз помоћ Русије одупро Кини, али да се неће враћати у Владу Италије.

Анса преноси да је Берлускони у интервјуу на италијанској приватној телевизији „Ла7“, између осталог одговорио и на питање новинарке како то човек осети да је остарио.

„Када остарим, моћи ћу да одговорим на то питање. Иако сам свестан да пред собом немам још много времена, мада се надам да није баш ни мало, не осећам се старим када се гледам у огледалу и размишљам о стварима које треба учинити. Старост још није ушла у мене“, рекао је Берлускони, испричавши и да су из његовог друштва из гимназије сви сада оронули старци, осим њега.

Лидер странке Форца Италија коментарисао је и могућност враћања у власт.

„Нећу се вратити у владу (као министар), на политичком терену сам зато што се надам да је уз моје присуство могућ повратак Запада који је у стању да се супротстави Кини, уз помоћ Русије“, истакао је Берлускони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 28. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи