У стомаку алигатора плочица пса који је нестао пре четврт века

Алигатор дуг три и по метра ухваћен у Јужној Каролини имао је у стомаку пет плочица паса, од којих је један нестао пре 24 године.

Ловац из Равенела, код америчког града Чарлстона, уловио је алигатора тешког нешто више од 200 килограма, преноси Индипендент.

Утврђено је да алигатор од 12 стопа ухваћен у Јужној Каролини има пет псећих плочица у стомаку и да једна од њих припада псу који је нестао пре 24 године.

Нед Мекнили, који је уловио гмизавца, планира да алигатора препарира, а да од његовог меса  направи кобасице и део осуши.

У стомаку животиње пронађени су и електрични утикач, оклопи корњача, чауре метака.

Мекнили поседује имање у близини реке Едисто и каже да у тој области има много алигатора.

Међу пронађеним плочицама за псе биле су две на којима је могао да се прочита број телефона власника. Међутим, само је један број био у функцији.

Човек који се јавио рекао је да је такву плочицу имао његов пас који је нестао пре 24 године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
23° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи