Читај ми!

Ћерка Стива Ирвина, ловца на крокодиле објавила књигу

Бинди Ирвин ћерка Стива Ирвина објавила је књигу којом обележава 50-годишњу историју аустралијског зоолошког врта, као и сећање на свог оца, чувеног ловца на крокодиле.

У част свог покојног оца конзерватора, Стива Ирвина, двадесетдвогодишња Бинди Ирвин објавила је публикацију коју је назвала „Стварање заштитног наслеђа", на којој је радила око пет година.

Бинди Ервин, черка покојног ловца на крокодилу Стива Ирвина, удала се марту 2020.године у породичном зоолошком врту, само пар сати пре његовог закључења, пошто је аустралијска влада забранила велика окупљања људи како би спречилаширење короновируса. 

Будућа мајка, Бинди Ирвин која са супругом Чендлером Пауелом очекује своје прво дете, рекла је да је књига компилација старих слика и чланака.

Прегледајући многобројне архиве, татине старе часописе, књижице у аустралијском зоолошком врту и фотографије, све је сакупила у књизи.

„Написала сам ову књигу како бих сачувала саму суштину 50-годишње историје аустралијског зоолошког врта. Сада ово путовање делим са вама", написала је Бинди Ирвин на свом Инстаграм профилу.

Књига је објављена на Дан Стива Ирвина, 15. новембра. Датум је изабрала супруга Тери како би обележила успомену на покојног ловца на крокодиле и одала почаст његовом наслеђу пошто га је 2006. године убола ража, а од последица повреда је преминуо.

петак, 13. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Odlicna serija
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи