Пас-херој спасао стадо оваца од пожара у Аустралији

У ватреној стихији која бесни Аустралијом, нису само људи хероји, ту се нашао и један пас. Док су се његови власници борили с ватреном стихијом, пас је овце одвео на сигурно и чувао их док опасност није прошла.

Пожар, који и даље букти у Аустралији, усмртио је велики број животиња. Људи се уједињени боре с њим, а из целог света стижу донације како би се штета коју је направила ватра умањила.
Пас, Петси шестогодишњи граничарски шкотски овчар, постао је звезда када је спасио стадо оваца од пламена.

Пас је са својим власником овце одвукао од ватре на сигурно, док је власница покушавала да спаси фарму у "Corryongu u Victoriji" од пожара.

„Сви се труде да осигурају воду и храну за своје животиње, убијају оне које не могу да спасе, граде привремене ограде како би сачували стоку, док около свуда букти ватра. Неки људи су остали без ичега, само с одећом коју су имали на себи. Тешко је поверовати да се овако нешто догађа и само ће бити још горе. Зато сам одлучила да испричам причу о Петси. Људима је потребно да виде нешто позитивно“, каже Кат Хил, власница храброг пса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи