Коала тражила воду од бициклиста

Једна коала, измучена пожарима у Аустралији, зауставила је бициклисте који су возили путем на југу земље и напила се воде из њихових флаша.

Према речима бициклиста, коала је ишла средином пута, због чега су се бициклисти зауставили како би је померили са пута, а затим јој дали да пије из њихових флаша, преноси британски портал Метро. 

„Стала сам, а она је ишла директно ка мени и попела се на бицикл када сам јој дала да пије воду. Нико од нас није видео ништа слично“, рекла је једна од бициклисткиња.

Аустралија се тренутно суочава с великим врућинама, с температурама у просеку од око 40 степени, а великим врућинама доприносе и шумски пожари у којима је уништено око 30 одсто станишта коала и у којима је страдало више хиљада ових животиња.

Пре избијања пожара, рачунало се да у тој земљи живи око 28.000 коала, али њихов број је драстично опао, а невладине организације оптужиле су државу да не ради ништа на њиховом спасавању.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи