Медвед снимљен близу Александровца, шљиве прве „жртве“

Дивље свиње, срндаће, лисице, шакале, вукова… Ловци из Александровца нагледали су се свега, али је сада у њихов реон свратио и одрасли медвед, а мештанима околних села није нимало свеједно.

У атару села Јелакце у засеоку Кнежевићи, испод Витуша, ловац Зоран Кнежевић Жућа поставио је камеру на чеку са намером да прати дивље свиње када долазе на хранилиште.

Прегледајући фотографије које је камера забележила био је згранут када се на снимку појавио велики медвед.

Камера је 19. августа око 3:30 ујутру, забележила три фотографије медведа, а сам Кнежевић и штету коју је причинио у оближњем воћњаку где је поломио неколико шљива.

Мештани села су узнемирини и у страху јер је медвед био на неколико стотина метара од самог села.

Кнежевић је члан ЛУ Жупа из Александровца које газдује ловиштем и на коме постоји тридесетак чека и неколико камера. До сада су камере снимиле, дивље свиње, срндаће, лисице, шакале и вукове, али никада и медведа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи