Читај ми!

Од сутра у продаји „Превише свега“, други албум групе „Драм“

„Превише свега“ нови албум групе „Драм“, у издању ПГП РТС-а, у продаји ће бити од 12. септембра. Момци из групе позивају публику да послуша њихову колекцију песама, а од 21. октобра, када ће уприличити промоцију албума, и да дођу на њихове концерте.

Други студијски албум групе „Драм“ носи назив Превише свега, а објавио га је ПГП РТС. Албум ће од сутра бити у продаји, а биће и на Јутјубу и свим стриминг сервисима.

„Нама није превише свега само на албуму има толико различитих песама, жанровски другачијих песама, али имамо још да дамо, нисмо још дали све“, објашњава Стефан Аћимовић, певач групе „Драм“.

Први албум Нећемо променити свет одлично је прихваћен, а добитници су и признања Задужбине „Милан Младеновић“.

Нове песме жанровски су потпуно другачије.

„Хтели смо нешто ново да пробамо и да експериментишемо, да видимо шта ћемо донети тим новим звуком и самима себи и публици“, каже басиста групе Бранко Димитријевић и додаје да ће песме са новог албума полако добијати своје спотове.

Промоција новог издања заказана је за 21. октобар у Дому омладине.

„Карте још нису пуштене у продају за тај концерт, а када ће бити објавићемо на нашим налозима на Фејсбуку и Инстаграму“, открива Стефан.

Клавијатуриста Марко Аризановић наглашава да су се ужелели концерата и публике: „Београд је... највише је људи и увек је најбоље свирати код куће“.

Са изласком другог албума момци очекују да ће на наступима, у живом контакту са публиком представити своју музику, и нову и стару.

„За други албум аранжмане су радили многи, од Фантома до људи из Аристократа, а у свему је помогао ПГП РТС и у изради албума и у продукцији. Доста људи је учествовало за разлику од првог албума где смо имали само једног човека“, истиче Стефан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 05. септембар 2024.
33° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару