Занимљив викенд у Ботаничкој башти

Једна од најлепших винско-музичких манифестација „Wine Garden“, по други пут биће одржана у Ботаничкој башти „Јевремовац“ 19. и 20. септембра од 12 до 20 сати.

Због немогућности одржавања великих концерата, Ботаничка башта, која се простире на пет хектара, биће подељена на четири музичке зоне у којима ће од 13 до 19 сати бити одржани акустични концерти који ће употпунити уживање у природи и вину. 

Наступаће акустични бенд Hot Club of Belgrade, који свира џез обраде популарних песама и џипси-свинг музику, као и гудашки квартет Crystal Strings, који ће извести евергрин хитове, страну поп музику у енергичним аранжманима, као и обраде филмске музике у простору код Стаклене баште.

У другој зони посетиоци ће моћи да уживају у магичном звуку гудачког трија "A Corda", који ће изводити најлепша дела класичне музике. На тргу код фонтане ће се играти свинг, а своје умеће ће показати плесачи плесне школе  "Swing n Roll", док ће на једном од травњака наступати и улични свирачи.

Посетиоцима ће бити понуђен и богат извор вина, а представиће се више од 30 винарија из Србије и иностранства. 

Како би ужитак у дегустацијама вина био потпун на улазу ће моћи да се изнајме стаклене винске чаше, а депозит ће се враћати уз повратак неоштећене чаше. 

Осим вина посетиоци ће моћи да дегустирају и разне врсте сирева. Овогодишња манифестација биће организована у сајамском стилу уз велике мере опреза.

Штандови ће бити постављени на раздаљини од 10 метара, а посетиоци ће бити усмеравани како би се одржала дистанца.

Улазнице се могу купити у претпродаји уна билетарници Ботаничке баште и преко тикет сервиса tickets.rs, DD Tickets i Gigs Tix, а на дан одржавања догађаја на улазу.

Манифестацију су подржали: Град Београд, Туристичка организација Београда, Привредна комора Србије и Ботаничка башта „Јевремовац".

среда, 11. септембар 2024.
23° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи