Лејди Гага - најтеже је бити свој и оно што јеси

Поп звезда открива како је депресија инспирисала њен нови албум „Хроматика“ који је објављен у време пандемије

Пре него што је почела рад на свом недавно објављеном албуму "Хроматика", популарна америчка певачица истакла је да није баш била своја и да је депресија инспирисала нови шести студијски албум. Једна од најдоминантнијих тема албума је како пронаћи светло у тами.

Америчка певачица је говорећи о стању које је претходило раду на њеном последњем албуму, признала да је било тренутака у њеном животу када се истовремено борила против депресије и туге и да је осећала да није „оно што јесте".

„Знала сам да се пробудим ујутру и да схватим да сам ја Лејди Гага и тада бих постајала депресивна и тужна и нисам желела да ја будем ја. Осећала сам да ми сметају ствари које ме прате на мом животном путу и успеху у каријери. Тада сам полако почела да стварам музику и причам своју пичу кроз своје песме", рекла је Лејди Гага.

Истакла је да је најтежа ствар у животу да будете своји и то што јесте. Да пронађете радост у себи. Слава није нешто што некога може да учини срећним.

„Пропутовала сам свет и најсрећније људе видела у најсиромашнијим деловима планете. Њихове вредности су нетакнуте. У најбогатијим кућама срела сам најтужније и најдепресивније људе", истакла је Лејди Гага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
23° C

Коментари

Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Nije realno
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи