Читај ми!

Опет одложен београдски концерт групе „Ниплпипл“

Концерт електро поп дуа „Ниплпипл“ најављен за 12. септембар у простору „Барутане“ у Београду одложен је, а нови датум биће саопштен ускоро.

За „Ниплпипл“ у Београду одавно влада далеко веће интересовање публике од тренутно обавезног ограничења од 500 посетилаца, условљених пандемијом коронавируса.

„Упркос свим напорима технички нисмо могли да пронађемо начин како да у овом тренутку и овим условима (размак од 1,5, метра, седећа места) организујемо концерт на одговарајући начин и за публику и за извођаче“, наводи се у саопштењу организатора, концертне агенције „Лонг плеј“.

Све до сада купљене улазнице за београдски концерт групе „Ниплпипл“ остају важеће и није их потребно мењати.

Влада Србије донела је 6. августа 2020. године Уредбу о понуди важења купљених улазница за културно-уметничке манифестације које су отказане услед пандемије заразне болести ковид 19, којом се уређују начини и услови под којима се може понудити одговарајућа замена, односно надокнада за купљену неискоришћену улазницу.

У складу са том Уредбом организатор нуди купцу улазнице могућност да је искористи током наредног одржавања манифестације или за неку другу манифестацију у његовој организацији, најкасније до 31. децембра 2021. године.

Трећа могућност је поврат новца након одржавања концерта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
20° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи