Барутана наставља седму сезону уз још једно клупско вече

Други викенд септембра месеца посетиоцима летњег клуба „Барутана“ доноси још доброг звука и наступе локалних ди-џејева.

Ове суботе од 19 часова, до 1 сат после поноћи, за добар провод и музички избор биће задужени Кид Кими, ДЕ&МО и Никола Михаиловић.

Кид Кими који пропагира посебан музички спектар, док у својим сетовима експериментише са најразличитијим жанровима, а његови наступи увек су фузија амбиента, дипа, даба, хауса и техна, доказујући да ди-џејинг не зна за границе,

ДЕ&МО двојац препознатљив је по мелодичном техну и хибридним ди-џеј сетовима током којих класичан ди-џејинг спајају са "live act" и постојеће траке оплемењују додатним семпловима и ефектима, уз увек другачије визуелно искуство.

Млади представник домаће електронске сцене Никола Михаиловић, који је током детињства сакупљао касете и дискове омиљених извођача и на тај начин ушао у свет ди-џејинга, а његови сетови су фузија хауса, прогресива и техна, умиксани са мноштвом елемената.

На самом догађају, поштоваће се све прописане здравствене и безбедносне мере предострожности. Бесконтактним топломером ће се проверавати телесна температура сваког посетиоца, који ће на самом улазу добити заштитну маску (уколико је не поседује), док ће бити обезбеђена и дезинфекциона средства, која ће бити распоређена на свим позицијама на којима бораве посетиоци и ангажовано особље.

Спровођење свих здравствених и безбедносних мера организује се у циљу максималне заштите посетилаца, извођача и запослених, а које ће бити у складу са предвиђеним мерама прописаним од стране Кризног штаба.

Апелујемо на све посетиоце клуба „Барутана“ да одговорно посећују журке и поштују мере заштите, како бисмо могли да уживамо у клабингу. Ношење заштитних маски, одржавање безбедне раздаљине, што чешће коришћење дезинфекционих средстава на пунктовима, као и редовно прање руку.

Дозвољени број публике је ограничен и прилагођен капацитету простора „Барутане“ и мерама надлежних органа. У претпродаји је врло ограничен контигент улазница по цени од 500 динара, путем Култикс (Cooltix) онлајн платформе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
20° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи