Читај ми!

Четири дана онлајн и офлајн „Егзита“

„Егзит“ фестивал 2.0. Први пут само четири дана и први пут са онлајн концертима. Биће их и уживо на Петроварадину, али уз поштовање епидемијских мера. Специфичност овогодишњег фестивала је и сарадња са светским програмом за храну Уједињених нација.

Земља, вода, ватра и ваздух – њима је посвећен сваки дан овогодишњег „Егзита“. А на сарадњу са Уједињеним нацијама подстакле су их последице пандемије и процене да ће 270 милиона људи бити у проблему екстремне глади. За то ће наступати светски ди-џејеви на бини Денс арене на Петроварадинској тврђави.

„Тако ће на Тврђаву доћи између осталих Шарлот Девит, Блек кофи, Адам Бер, Бен Клок, Офенбах, Махмут Орхан, али и многи други. Док ће виртуелно бити присутни краљ електронске музике Карл Кокс, Нина Кравиц и Пол ван Дајк“, наводи Невена Секулић из „Егзита“. 

Ту је и домаћа подршка.

„Марко Настић, Илија Ђоковић, Кристијан Молнар, 'Афтер афер', Тијана Т и многи други“, прецизирала је Невена. 

Публика је распоређена у секторе и зоне у складу са мерама, а карте се купују само онлајн.

Очекује се да ће милиони виртуелно пратити тај пројекат у оквиру којег се припрема и међународни панел, тема – Проблеми које пандемија оставља за собом.

Гледаоци ће видети и најлепше делове Новог Сада и целе Србије. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 11. септембар 2024.
19° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи