Плоче се поново врте, а добре забаве и љубави неће мањкати на „Грин лав“ фестивалу

После дуго времена, услед несрећних околности које су „закључале“ читаву планету, на новосадском „Грин лав“ фестивалу обожаваоци електронске музике моћи да заплешу и препусте се врхунском ужитку који ће им приредити звезде ди-џеј сцене.

Петак и суботу, 11. и 12. септембра, спремају се журке на Новосадском сајму, у оквиру „Грин лав“ (Green Love) фестивала.

Како је одлука Владе Републике Србије, да је дозвољено окупљање до 500 људи на културним догађајима, за сваки од дана у продају ће бити пуштено по 500 улазница, које можете да потражите на свим „Гигстикс“ продајним местима.

Фернанда Мартинс, Владимир Аћић, ТКНО и Каталина завртеће денс флор у петак, 11. септембра.

Техно и хард техно ди-џејица, продуценткиња, заносна црнка, Бразилка, Фернанда Мартинс данас се сматра једном од најуспешнијих жена на светској техно сцени. Европа, Азија, Америка – сви су ђускали уз њене сетове. Најпознатији клубови, фестивали или журке широм планете, незамисливи су без Фернандине музике.

Захваљујући невероватној техници микса, великој харизми и њеном непогрешивом умећу да забави и споји људе, она никога не оставља равнодушним, када крене у „акцију“.

За микс пултом ће јој се придружити и Владимир Аћић, један од најпопуларнијих домаћих ди-џејева, али и неко ко је изузетно препознатљив и у југоисточној Европи. Већ 15 година, овај велики креативац стамено стоји за свим великим ди-џеј миксетама, зато септембарска „Грин лав“ журка не може протећи без његовог познатог имена.

Изгледа да су овога пута снаге изједначене, па ће тако препознатљиви ТКНО и талентована, млада Каталина поново на љубитељима техна, подарити незабораван провод на „Грин лав“ фестивалу.

Фатима Хаџи, Илија Ђоковић, Шугар Лоби и Ступи удружиће снаге у суботу, 12. септембра.

Колико је пута наступала на „Грин лаву“, Фатима Хаџи постала је домаћин фестивала. Ова моћна дама и овога пута, миксаће своју невероватну енергију и свој аутентични музички укус. Она се сада враћа, спремна да освежи памћење онима који су иновативни, смели и немилосрдни као што је и она сама, те заједничким снагама понове журку о којој се и даље прича.

Тој ненадмашеној енергији, једино може парирати Илија Ђоковић чији сетови су освојили срца рејвера широм земље, као и посебна Шугар Лоби (Sugar Lobby), изузетно препознатљива, како код нас, тако и на егзотичним дестинацијама. Њима ће се овога пута придружити и млада нада ди-џејинга, Ступи.

среда, 11. септембар 2024.
19° C

Коментари

Bruka i sramota
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Tolkin bi se zgrozio
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar na kritiku
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Čemu neki izrazi
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Dobra kritika
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи